Anime Katana

Vi har arbetat med våra smeder för att skapa Manga Katanas. Vi vet att många människor delar denna passion för anime/manga och vi ville skapa autentiska föremål i premiummaterial som du kan använda som dekoration eller för att skära med.

Här hittar du Katanas från Demon Slayer, Naruto, Bleach, One Piece…

Visar alla 19 resultat

Visar alla 19 resultat

Katanas är ett av de ikoniska vapnen i japansk anime.

Vad har Tanjiro från Demon Slayer, Roronoa Zoro från One Piece, Ichigo Kurosaki från Bleach och Sasuke från Naruto gemensamt ? De använder alla en katana, det berömda japanska svärdet. Det är deras favoritvapen och källan till deras kraft. De är oskiljaktiga från varandra. De känns igen på sina svärd. Det är tack vare kultur som japanska filmer, serier och manga som katanas är så populära idag. De har bidragit till att demokratisera det japanska svärdet.

Upptäck våra katanas inspirerade av din favoritanime-serie

Det är ett välkänt faktum: anime och manga är galvaniserande. Det är inte ovanligt att titta på anime och få kalla kårar, knyta näven i ilska, gråta eller heja på sin favorithjälte. På katana-japonais vill vi dela vår passion för japanska svärd och animerad film med våra kunder. Svärd förmedlar en hel del känslor. Dess estetik, skärpa och fina design uppmuntrar till ödmjukhet och respekt. Om du dessutom lägger till känslor kopplade till din favoritanime blir svärdet en stark och kraftfull symbol. Så det är inte längre bara ett dekorativt föremål, utan en transcendent ikon som kommer att inspirera dig att överträffa dig själv, dag efter dag.

Våra katanas för demondödare

Om demoner är en plåga för dig och säkerheten för dina nära och kära är viktig, då bör du uppskatta våra Demon Slayer katanas. Precis som Tenjiro eller Zenitsu kan du ta din katana och själv bli en demondödare.

Katanas inspirerade av mangan One Piece

Om du känner dig mer som en pirat, om du gillar äventyr och att resa med vänner, då kanske en One Piece-katana är något för dig. Precis som Roronoa Zoro kommer den japanska sabeln att vara ett vapen som gör att du kan överträffa dig själv. Att slåss med 3 svärd kommer förmodligen att vara en komplicerad historia, eftersom det kräver mycket träning. Men tillsammans på en display, i en dekoration, är det den heliga gralen för alla One Piece-fans.

En ninjadekoration med Naruto Katanas

Skulle du vilja ha en kopia av Sakukes svärd från Naruto Shippuden ? Nu kan du göra det. Upptäck ett svärd av exceptionellt hög kvalitet inspirerat av animen. Allt du behöver göra är att bemästra din chakra och några tekniker för att bli en sann ninja och göra anspråk på titeln Hokage.

Jaga bort onda själar med Bleach Katanas

Bleach-fans vet att själar som inte går till soul society stannar kvar på jorden och ställer till problem för människor. Precis som Ichigo kan du beväpna dig med en katana för att dekorera ditt sovrum eller kontor och lägga till en japansk touch.

Var kan jag köpa en manga-katana ?

Om du är ett fan av både katana och anime, och vill kombinera de två för att unna dig ett unikt japanskt blad, välkomnar vi dig till vår butik. Med flera års erfarenhet i ryggen kan vi erbjuda dig våra råd och vår expertis när det gäller japanska katana. Vår passion för japansk kultur, särskilt anime, har uppmuntrat oss att erbjuda dig unika produkter med anmärkningsvärd estetik. Vi är säkra på att du hittar den katana du behöver här. Vänta inte längre och välj din nästa allierade nu, en vars robusthet kommer att följa dig under många år framöver.