Varumärke #1 på Katanas | Gratis Frakt | Betyg 4,8/5

Återbetalningspolicy

Tack för att du handlar hos oss.

Alla våra produkter är unika. De tillverkas på beställning när de har köpts.

Därför är avbeställningar och återbetalningar endast tillåtna under en kort period innan varan tillverkas.

Beställningar kan endast avbokas inom 2 timmar efter det att beställningen har gjorts. Efter denna tid är avbokning inte längre möjlig. Vid mottagandet av denna begäran om annullering av beställningen kommer kunden att återbetalas inom högst fjorton (14) dagar. Efter denna period är inga returer, återbetalningar eller byten möjliga, oavsett anledning.

I händelse av att vårt företag gör ett fel under förberedelsen av din beställning, eller i händelse av aktivering av den lagliga eller konventionella garantin
Endast priset för de returnerade produkterna kommer att återbetalas, liksom de initiala fraktkostnaderna. Återbetalningen kommer att ske så snart som möjligt och senast inom 14 dagar efter det att produkterna mottagits av vårt företag. Priset för dessa produkter kommer att återbetalas enligt den ursprungliga betalningsmetod som kunden använde vid inköpstillfället. Kontant vid leverans accepteras inte av någon som helst anledning.

Produkter som returneras ofullständiga, skadade, fläckiga eller smutsiga av kunden kommer inte att accepteras.

Produkter som har skadats eller vars originalförpackning har skadats på ett sätt som går utöver enkel öppning kommer inte att återbetalas.

Ångerrätten i enlighet med paragrafen i konsumentlagen är inte möjlig när produkten har anpassats efter kundens specifikationer.

Rea-varor (i tillämpliga fall)

Endast normalprissatta varor kan återbetalas. Rea-varor kan tyvärr inte återbetalas.

Byten eller ersättningar (i tillämpliga fall)
Alla byten och ersättningar måste begäras genom att kontakta info@katana-svärd.se som en del av vår garantipolicy. För att vara berättigad till ett byte måste din originalartikel vara oanvänd och i det skick som den mottogs. Om du tror att du har fått en felaktig, skadad eller felaktig vara, vänligen kontakta oss för ytterligare bedömning.

Innan du returnerar en produkt måste du ta med dig fakturan eller följesedeln och kontakta vår kundtjänst via e-post på följande adress: info@katana-svärd.se, som kommer att tala om för dig vad du ska göra för att ditt ärende ska behandlas snabbare.

Leverans

Levereras kostnadsfritt under bästa möjliga förhållanden.

Service efter försäljning

Vi finns tillgängliga via e-post. info@katana-svärd.se

Säker betalning

Alla dina data är krypterade, säkra och skyddade.